☏ 033 441 114

На добро познатата локација покрај кејот на реката Брегалница

☆☆☆☆☆

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

★★★

Лоцирани сме во Трговскиот центар “Пела” во центарот на Делчево. Во средиште на свежината и прекрасниот пејсаж на реката Брегалница, со најубавата летна тераса што ова поднебје може да ја понуди за ваше пријатно расположение. Нашата понуда се состои од врвна услуга и богати вкусови на првокласната Македонска кујна.

“Инспирирани од темпераментот на Македонските традиционални готвачи и апетитот на вистинските сладовкусци”

Пицерија Палма е бренд кој што опстојува успешно на ова поднебје веќе 20 години. Мотивирани од убавината на традиционалната Македонска кујна решивме таа убавина да ја пренесеме на сегашните и идни генерации, вметнувајки извесна доза на изненадувања на вкусови инспирирани од современите трендови и рецепти.

“ТРАДИЦИЈАТА Е НА НАША СТРАНА”

Нашите професионални готвачи својата инспирација првенствено ја црпат од богатството на традиционалната Македонски рецепти збогатени со квалитетот и разновидноста на состојките кои ги користиме во нашата кујна. Секако не изостанува и модерниот тренд на раскошната медитеранската кујна, по која сме познати пошироко. Користиме внимателно одбрани состојки за целосно задоволство на вашите сетила.

“СОВРШЕНСТВО ВО СЕКОЈ ЗАЛАК”

Ние сме вистинското место за гозба на најпребирливите гурмани.

СВЕЖИНА, РАЗНОВИДНОСТ И КВАЛИТЕТНА УСЛУГА

Scroll to top