☏ 033 441 114

Место за уживање за сите сладовкусци

☆☆☆☆☆

“НАЈАДЕТЕ СЕ КАКО ЧОВЕК”

★★★

Нашата кујна располага со најсовремена технологија и кујнски прибор според најригорозните стандарди за безбедност при работа и подготвување на храна.

НЕ ДОЗВОЛУВАМЕ ИМПРОВИЗАЦИЈА НА СМЕТКА НА ВРВНАТА УСЛУГА И ЗАДОВОЛСТВОТО НА НАШИТЕ ГОСТИ

Посетете ја Пицерија Палма во било кој период од денот, за најразноврсната храна за сечиј вкус. Сезонски дневни менија подготвени од врвните кујнски мајстори на својот занает содржат богатство од рецепти на храна произведена од трудољубивите раце на локалните произведувачи.

Во пицерија Палма послужуваме вистинска храна со вистински вкус на квалитетните состојки, брзо и динамично.

И, да!
Секогаш готвената храната која ја послужуваме е топла, миризлива и вистински предизвик за вашите сетила.

Се разбира освен ладните предјадења.

Побарајте не на нашиот дежурен телефон.

Вршиме достава до вашиот дом со такси

Резервирајте ја вашата омилена маса во Пицерија Палма за термин според ваши потреби

Scroll to top