☏ 033 441 114

Author : Пицерија Палма

Место за уживање за сите сладовкусци

☆☆☆☆☆ “НАЈАДЕТЕ СЕ КАКО ЧОВЕК” ★★★ Нашата кујна располага со најсовремена технологија и кујнски прибор според најригорозните стандарди за безбедност при работа и подготвување на храна. НЕ ДОЗВОЛУВАМЕ ИМПРОВИЗАЦИЈА НА СМЕТКА НА ВРВНАТА УСЛУГА И ЗАДОВОЛСТВОТО НА НАШИТЕ ГОСТИ Посетете ја Пицерија Палма во било кој период од денот, за најразноврсната храна за сечиј вкус. […]

Scroll to top