☏ 033 441 114

Author : Пицерија Палма

На добро познатата локација покрај кејот на реката Брегалница

☆☆☆☆☆ ДОБРЕДОЈДОВТЕ ★★★ Лоцирани сме во Трговскиот центар “Пела” во центарот на Делчево. Во средиште на свежината и прекрасниот пејсаж на реката Брегалница, со најубавата летна тераса што ова поднебје може да ја понуди за ваше пријатно расположение. Нашата понуда се состои од врвна услуга и богати вкусови на првокласната Македонска кујна. “Инспирирани од темпераментот […]

Scroll to top