☏ 033 441 114

Нашата приказна

Место за уживање за сите сладовкусци

☆☆☆☆☆ “НАЈАДЕТЕ СЕ КАКО ЧОВЕК” ★★★ Нашата кујна располага со најсовремена технологија и кујнски прибор според најригорозните стандарди за безбедност при работа и подготвување на храна. НЕ ДОЗВОЛУВАМЕ ИМПРОВИЗАЦИЈА НА СМЕТКА НА ВРВНАТА УСЛУГА И ЗАДОВОЛСТВОТО НА НАШИТЕ ГОСТИ Посетете ја Пицерија Палма во било кој период од денот, за најразноврсната храна за сечиј вкус. […]

На добро познатата локација покрај кејот на реката Брегалница

☆☆☆☆☆ ДОБРЕДОЈДОВТЕ ★★★ Лоцирани сме во Трговскиот центар “Пела” во центарот на Делчево. Во средиште на свежината и прекрасниот пејсаж на реката Брегалница, со најубавата летна тераса што ова поднебје може да ја понуди за ваше пријатно расположение. Нашата понуда се состои од врвна услуга и богати вкусови на првокласната Македонска кујна. “Инспирирани од темпераментот […]

Scroll to top