☏ 033 441 114

ПИЦА РЕСТОРАН “ПАЛМА” МЕНИ 2020

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник- Недела:

08.00-24.00 часот

ПРИМАМЕ РЕЗЕРВАЦИИ

Посетете ја Пицерија Палма во било кој период од денот, за најразноврсната храна за сечиј вкус.
Сезонски дневни менија подготвени од врвните кујнски мајстори на својот занает содржат богатство од рецепти на храна произведена од трудољубивите раце на локалните произведувачи.
Scroll to top